Reacties van schrijvende jutters:

Heerlijke week vol diepgang en rust om vol toewijding aan m’n boek te kunnen werken. Samen schrijven gaf een geborgenheid waarin ik kon focussen. Het delen van stukken tekst en de inspirerende prikkelingen tussendoor hadden iets magisch en gaven mijn teksten een boeiendere invalshoek en een mooiere kleur.
Chris Hollanders


Mijn boek heeft kunnen groeien.De cursus had een natuurlijk ritme. Ik voelde de magie van Terschelling, focus, soms zelfs een gevoel van urgentie. Elke dag zaten wij om 10.00 uur achter onze machines. In stilte, de schrijfenergie als veld om ons heen; letter voor letter, killing our darlings, verder, verder met het Boek.
Ineke Verdoner


Jeanet en Nanda zijn een gouden duo, ieder met eigen expertise en invalshoeken, die elkaar uitstekend aanvullen. Samen weten ze perfect de ruimte en coaching te bieden om iedere schrijver tot bloei te laten komen!
Floor Nusink


Intense schrijfervaring: deskundig, liefdevol en verrassend. Je bronnen zijn dichterbij dan je denkt.
An Kramer


Een warm bad. Weg van de bewoonde wereld. Schrijven, schrijven, schrijven, je wilt altijd blijven schrijven. Je rent, slentert, fluistert, schreeuwt, huilt, lacht, valt diep, klimt hoog, beleeft, schrijft. Schrijft veel. Schrijft anders. Alsof je vier weken in plaats van vier dagen op vakantie bent.
Jacqueline Oldenburg


Warme aandacht, inspiratie, vertrouwen, mooie muziek, confrontaties, veiligheid, pret, verrassingen, uitdagingen en nog veel meer. Het Diepzee-spel heeft mij gegrepen. Een prachtige rode draad, die ik ook in mijn “gewone” leven zal kunnen gebruiken. Een doosje vol inspiratie!
Liesbeth de Kat


Een ontspannen weekend met veel inspiratie om verhalen naar boven te halen en los te komen van de gebruikelijke paden; maar verwacht geen vastomlijnd plan  van ‘hoe schrijf ik een bestseller’.
Babs Taal


Docenten die onopgemerkt doceren en zo de weg toegangelijk maken naar jouw verhalen/gedichten.
Yvonne Pannekoek


Trouwens, wat het schrijven betreft, iedereen kan het. En zie je dat zelf niet, dan laten Nanda en Jeanet jou dat wel zien. Hun reacties waren zo bemoedigend en echt, dat ontroerde mij. Het hoogtepunt vond ik wel dat ieder haar verhaal voorlas, de wereld inbracht, gezeten op de stoel met blauwe zijden doek omgeven door lichtjes. Ik houd daarvan, de goede zorg ook voor details. Dit weekend heeft mij vleugels gegeven.
Carola van den Berg


Het is een prachtige reis die aan de ene kant langs zee, strand, duinen en door bos voert en aan de andere kant langs herinneringen, ingevingen en ideeën.
Christel Grimbergen


Zorgvuldige en liefdevolle bejegening door Nanda en Jeanet. Je wordt absoluut aangeraakt door het schrijven.
Anja Freije


De combinatie van meditatie en schrijven geeft een speciaal soort concentratie en inspiratie, waardoor je nooit buiten jezelf zoekt naar verhalen of naar manieren om ze op te schrijven. Je blijft binnen jezelf en krijgt daar vertrouwen in. Dat daar iets zit.
Tanja Hoff


Op de boot laat je het vasteland achter, om op vreemd gebied tot de kern van jezelf te komen. Zoektocht. Maar ook: groepsvorming, saamhorigheid. Een bijzondere ervaring.
Leny Wijnands


Wie meegaat met deze reis, heeft weinig bagage nodig op de heenreis, maar komt met des te meer terug! Daarnaast ben je er heerlijk een paar dagen uit op een prachtig eiland met prima onderkomen in de natuur. Veel ruimte voor creativiteit en inspiratie aangereikt door twee kundige trainers.

Edith van Kuijck


Al ligt Terschelling op de kaart niet zo ver, voor mijn gevoel was ik duizenden lichtjaren van huis verwijderd, leefde ik daar in een compleet andere wereld. Het duurde een week na thuiskomst voor ik weer vaste grond onder mijn voeten voelde. Deze schrijfcursus op Terschelling heeft mij dichter bij huis gebracht.
Marie-Thérèse Boterman


Afsluiten met een zelfgeschreven sprookje, voorgelezen onder de volle maan, tja… hoe poëtisch wil je het hebben?
Ien van der Voort