Zin in een zinvolle dag vol diepgang en plezier? Wij maken trainingen op maat voor organisaties, teams en vriendengroepen; we denken graag met je mee over opzet, inhoud en locatie. Zo kan de dag draaien om een centrale vraag, die wij speels en creatief benaderen. Het kan ook gaan om puur schrijfplezier en elkaar beter leren kennen.

 
Beste potvis, Ik weet niet zeker of je bestaat, maar ik nodig je wel uit voor mijn feest. Morgen op het strand. Als je bestaat, kom je dan? De meeuw.  (Toon Tellegen)

Nieuwe taal
Woorden Jutten aan Zee levert altijd resultaat. Nieuwe taal spoelt aan. Woorden voor de kern van je organisatie. Woorden voor wie je bent en wat je doet. Ben je een plagerige zeehond? Of eerder een brutale zeemeeuw? Een bescheiden schol op de zandbodem?

Nieuwe invalshoeken komen bovendrijven tijdens zo’n dag zonder deadlines of drukke agenda. De smartphone staat uit. We krijgen de kans om elkaar eens op een andere manier te ontmoeten. Het onderscheid werk-privé valt weg.

Hoe de invulling van zo’n dag ook is: de zee staat centraal. De zee doet iets met ons. We worden speelser of juist rustiger. De zee stelt ons op ons gemak. Ons hoofd raakt leeg. We zijn aanwezig.

Aan zee zijn we ontvankelijk voor andere woorden, woorden die we nooit achter ons bureau hadden kunnen bedenken. Originele schrijfoefeningen zetten ons op een spoor, misschien anders dan we gewend zijn. We gaan onszelf verrassen. Heb ik dat geschreven?

Ter afsluiting delen we onze schrijfsels met elkaar. Altijd een bijzonder moment. Rustig voorlezen en luisteren: we maken tijd en ruimte voor elkaar.

Informatie
Zin in uitwaaien en creatief schrijven onder leiding van twee ervaren trainers?
Thema en locatie in overleg. Kosten op aanvraag.

Bel of mail voor een verkennend gesprek. We vinden het leuk om met je mee te denken.